Partner

2DAYSMOOD

2DAYSMOOD zet zich in om wereldwijd werkgeluk binnen organisaties te verhogen, gedreven door de overtuiging dat technologie in harmonie met goed werkgeverschap kan zorgen voor een positieve verandering op het gebied van werkgeluk.

Ons team, geleid door de oprichters Jan Pronk en Martin Meulenkamp, is gepassioneerd over het verbeteren van werkomgevingen door continu inzicht te bieden in de medewerkerstevredenheid. Onze slimme, wetenschappelijk onderbouwde benadering maakt real-time analyses en feedback mogelijk, wat ons helpt ons doel te bereiken: een werkomgeving waar iedereen kan opbloeien.

Ontdek de versterkende kracht van ons platform op werknemersretentie in de huidige dynamische HR-sector. Het verzamelen van feedback is eenvoudig en snel dankzij onze 15-seconden durende, volledig anonieme pulse surveys via de 2DAYSMOOD-app, Slack of MS Teams. Deze zijn volledig aanpasbaar en sluiten aan bij jouw doelen en de structuur van je organisatie mede dankzij de integratie met diverse HRM systemen. Onze intuïtieve dashboards bieden onmiddellijk inzicht en maken het mogelijk prestaties te meten aan de hand van interne en externe benchmarks. Bovendien gaat het platform nog een stap verder door aan de hand van deze inzichten concrete aanbevelingen voor actie te bieden.

Klaar voor de volgende stap naar een gelukkiger werkplek? Bezoek hwww.2daysmood.com voor meer informatie of om een gratis proefperiode te starten, of neem contact op via info@2daysmood.nl.

Scroll naar boven