11.40 – 12.00 uur

Uitreiking van de HR Changemaker Awards

Uitreiking in vijf categorieën: Arbo, HR Tech, Leren & Ontwikkelen, Vitaliteit en Werving & Selectie

12.15 – 12.45 uur

Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid

Betrokken medewerkers maken het verschil. Ze zijn productiever, nauwelijks ziek en gaan minder snel op zoek naar een nieuwe baan.

De huidige situatie in Nederland is echter schrijnend, want slechts 1 op de 5 medewerkers voelt zich betrokken bij de organisatie. Vanuit de achterliggende filosofie leggen we in deze sessie uit hoe je als organisatie concreet aan de slag kunt gaan met dit thema en proactief kunt sturen op een hogere betrokkenheid.

Sluit na de uitreiking van de HR Changemaker Awards bij deze sessie aan en ontdek:
> Waarom het zo belangrijk is om te investeren in medewerkersbetrokkenheid
> Welke aanpak voor de meeste organisaties het beste werkt in de praktijk
> Hoe een ondersteunend platform helpt om echt te kunnen sturen op hogere betrokkenheid

Door: Jesse van Woerden – Dialog

12.55 – 13.25 uur

De rol van waardering in het opbouwen van een positieve cultuur

In de huidige dynamische werkomgeving is het stimuleren van een veerkrachtige cultuur moeilijk te realiseren, maar essentieel om werknemers te behouden. Volgens een recent onderzoek van BHN zou 66% van de ondervraagde werknemers een nieuwe baan zoeken voor betere beloningen en erkenning.

Deze HR on Stage-sessie gaat in op de bevindingen van het recente onderzoek van BHN naar de waardering van werknemers.

Samen onderzoeken we het belang van waardering bij het opbouwen van een positieve werkcultuur en hoe dit invloed heeft op de betrokkenheid, het moreel en de loyaliteit van werknemers.

Verder zullen we het hebben over:
> De zakelijke impact van het tonen van werknemerswaardering
> De stappen voor het definiëren van erkenning- en beloningsprogramma voor werknemers
> Praktische manieren om werk betekenisvol te maken met werknemerswaardering

Door: Myrthe Hijman – BHN

14.05 – 14.35 uur

De grote AI & Security PubQuiz

Doe je mee aan de beursvloer-PubQuiz met ludieke vragen over onder andere AI en security? De winnaar van de PubQuiz gaat naar huis met een heuse medaille, een lekkere reep chocolade en natuurlijk de eer als winnaar van de beursvloer-PubQuiz!

Door: Bouke van Kleef – AVK

14.40 – 15.10 uur

Werkgeluk meetbaar gemaakt: inzichten voor een bloeiende organisatie

Ontdek hoe gerichte HR-analytics jouw organisatie kan helpen om een florerende werkomgeving te creëren. In deze inspirerende sessie van 30 minuten leer je:
> Hoe je werkgeluk meetbaar maakt met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes.
> De kracht van data te benutten om concrete inzichten te verkrijgen in de factoren die het werkgeluk binnen jouw organisatie beïnvloeden.
> Gerichte acties te ondernemen om het werkgeluk te optimaliseren en een bloeiende werkomgeving te creëren.
> Hoe 2DAYSMOOD succesvol is ingezet bij andere organisaties en wat de concrete resultaten waren.

Mis deze unieke kans niet om waardevolle inzichten te krijgen en ontdek hoe meetbaar werkgeluk leidt tot een bloeiende organisatie met hogere ROI, lager verloop en tevreden medewerkers.

Deelnemers van deze sessie krijgen achteraf toegang tot een GRATIS Q&A persoonlijk advies sessie over waar starten met werkgeluk t.w.v. 79 euro’s.

Door: Céline Lustig – 2Daysmood

15.50 – 16.20 uur

De toekomst van arbeidsvoorwaarden door de ogen van jouw medewerkers!

Ontdek de toekomst van arbeidsvoorwaarden door de ogen van jouw medewerkers! Tijdens deze interactieve sessie laten we je zien hoe je kunt inspelen op de diverse behoeften van jouw personeel. Met een uitgebreide demo tonen we hoe transparantie en gebruiksvriendelijkheid de adoptie en waardering ten aanzien van het arbeidsvoorwaardenpakket kan versterken. Daarnaast behandelen we een aantal tastbare voorbeelden over hoe medewerkers via het platform zelf regie kunnen nemen aangaande de invulling van het arbeidsvoorwaardenpakket.

We laten je zien hoe flexibele arbeidsvoorwaarden invloed kunnen hebben op de kwaliteit van leven voor jou medewerkers. Van de jonge professional die net een huis wil kopen, de werknemer die ouderschapsverlof nodig heeft, tot degene die zich voorbereidt op zijn pensioen. We laten je concrete voorbeelden zien van hoe je jouw medewerkers kunt ondersteunen op deze belangrijke momenten.

Tijdens deze sessie neemt Ruben van den Boogaard, Head of Product van Alleo, de marktleider in Nederland op het gebied van moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, u mee door de vooruitstrevende aanpak van werkgevers zoals Picnic, Van Lanschot Kempen en YoungCapital bij het introduceren van arbeidsvoorwaardenpakketten voor een nieuwe tijd.

Door: Ruben van den Boogaard – Alleo

Scroll naar boven