Partner

Stap & Care Groep

De Stap & Care Groep is een samenwerking tussen Stap Nu, Care in Company, Care Academy en StapNu Verder en ondersteunt in de volledige vraagstukken rondom complex verzuim.

Stap Nu is de re-integratiespecialist in ‘kanker & werk’, ‘chronisch ziek & werk’ en ‘post-COVID & werk’. Stap Nu zet zich al sinds 2005 succesvol in voor werknemer en werkgever. Met een bevlogen team van ervaringsdeskundige re-integratiecoaches, arbeidsdeskundigen en gespecialiseerde bedrijfsartsen bieden we vanuit expertise op maat gemaakte re-integratietrajecten aan met als uiteindelijke doel een duurzame terugkeer naar werk.

Care in Company is het adviesbureau dat organisaties helpt bij het invullen van goed werkgeverschap bij complex verzuim. Care in Company biedt advies, training en coaching voor alle betrokkenen binnen de organisatie. Van directie, management en HR-adviseurs tot casemanagers, leidinggevenden en medewerkers. Daarnaast helpt Care in Company organisaties om een ‘Caring Company’ te worden; volledig voorbereid op situaties waarin hun medewerkers met een impactvolle situatie worden geconfronteerd.

Care Academy is het opleidingsinstituut voor HR-, Arbo- en Zorgprofessionals en werkgevers die ernstig zieke medewerkers/patiënten optimale ondersteuning willen kunnen bieden. De Care Academy verzorgt workshops, trainingen, coaching en advies rondom care-thema’s die bij een ernstige ziekte zoals kanker van toepassing zijn.

Stap Nu Verder is een bemiddelingsbureau met een maatschappelijke insteek en gelooft dat iedereen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Stap Nu Verder heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk te begeleiden en om de werkgever te ondersteunen bij het vinden van gemotiveerde werknemers voor een duurzame werkrelatie.

Met de Stap & Care Groep bieden zij een totaalpakket aan diensten om zo volledig mogelijk te ondersteunen op het gebied van re-integratie en complex verzuim.

Scroll naar boven